Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Akademiskt språk för medarbetare

ASK-enheten erbjuder resurser av flera slag för universitetets medarbetare.

För undervisande personal

Vi erbjuder resurser särskilt riktade mot universitetets undervisande personal. Ett sådant möte kan innebära ett samtal kring planering eller genomförande av utbildningsmoment där akademiskt skrivande står i fokus. En annan typ av möte kan baseras på att vi observerar ett undervisnings- eller handledningstillfälle för att sedan samtala om det tillsammans. ASK-enheten erbjuder också seminarier och workshoppar utformade för specifika behov inom t.ex. en utbildning eller för enskilda lärarlag.

Syftet är att stärka arbetet med akademiskt skrivande som en form av kunskapsutveckling i alla utbildningssammanhang.

Boka ett möte med oss genom att fylla i detta formulär.

Språkhandledning för medarbetare

ASK-enhetens språkhandledare har god erfarenhet av att undervisa i akademiskt skrivande på svenska och engelska och erbjuder rådgivning och språklig hjälp till universitetets medarbetare.

Kurser

ASK tillhandahåller också utbildning på teman med anknytning till akademiskt språk, som till exempel basundervisning i allmän svenska för internationella medarbetare, samt skriftlig och muntlig kommunikation för specifika ändamål som till exempel administration.

Sidansvarig: Åsa Jonsén|Sidan uppdaterades: 2017-09-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?