Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontakta ASK om samverkan och skrivpedagogik

Enheten för akademiskt språk är en kostnadsfri universitetsgemensam resurs för att stärka universitetet som helhet ifråga om akademiskt skrivande och skrivutveckling inom all form av undervisning.

Konkret kan det innebära att vi möter undervisande personal eller undervisningsansvariga för att diskutera, planera och genomföra utbildningsmoment där akademiskt skrivande står i fokus. Vi erbjuder också workshoppar och seminarier utformade för specifika behov inom en utbildning eller ett enskilt lärarlag.

Exempelvis lärare, bibliotekarie, studierektor eller programansvarig kan boka ett möte med oss för att diskutera hur akademiskt skrivande kan utformas som ett stöd för studenters lärande.

Exempel på frågor:

  • Hur kan skrivutveckling integreras i en kurs eller inom en utbildning?
  • Hur kan skrivuppgifter formuleras så att de fungerar?
  • Hur kan studenters skrivutveckling stöttas?
  • Hur kan utmaningarna i det textbaserade handledningssamtalet övervinnas?
  • Hur kan vi ta fram en långsiktig satsning genom hela utbildningen för att ge studenterna de verktyg som krävs för att i slutändan skriva ett examensarbete?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

  = Obligatoriska fält


Förfrågan är förankrad hos institution eller motsvarande

  = Obligatoriska fält

Sidansvarig: Åsa Jonsén|Sidan uppdaterades: 2017-02-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?